H - Minier, Bernard, 1960-; Gálová, Mária (Bratislava Lindeni Albatros Media Slovakia s.r.o., 2025)
Koľko ľudí je treba na dolapenie najznámejšieho sériového vraha?
Julian Hirtmann, najznámejší sériový vrah, utiekol a Martin Servaz nie je jediný, kto po ňom pátra: amatérski detektívi na internete, fanúšikovia true crime, hviezdny moderátor najsledovanejšej talk-show vo Francúzsku či autor bestsellerov – všetci sa vydávajú na lov. Keď sa však pátranie začne prelínať so zmiznutiami pripomínajúcimi jeden z najväčších kriminálnych a sexuálnych škandálov posledných desaťročí, nastupuje hrôza. Skutočnosť sa začne miešať s fikciou a to najhoršie ešte len príde…
Keywords: francúzska literatúra; kriminálne romány; triler