Prípad čínskeho zlata. Prípad čínskeho jazera - Gulik, Robert van; Laurinc, Ondrej; Mydlo, Svetozár (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1991)
Sudca Ti sa hneď po príchode do okresu Peng-laj musí pustiť do vyšetrovania vraždy svojho predchodcu. Zložitý prípad, zjavne súvisiaci s pašovaním zlata, skomplikuje zmiznutie súdneho pisára a nevesty bohatého majiteľa lodí, nehovoriac o nebezpečnom tigrovi v okolí a zjaveniach ducha mŕtveho.
Ilustr. tit. list.
Keywords: KRIMI, DETEKTIVKA