Velká obrázková knížka. Hasiči - Fischer, Gisela (Schwager & Steinlein Verlag GmbH, 2010)
Celoobrázkové leporelo pro nejmenší děti. Drobné povídání a ilustrace se spoustou detailů o každodenní práci hasičů.