Velká obrázková knížka. Hasiči - Fischer, Gisela; Büsch, Dieter; Šindelka, Jan, 1980- (Köln : Schwager & Steinlein Verlag GmbH, 2010)
Celoobrázkové leporelo pro nejmenší děti. Drobné povídání a ilustrace se spoustou detailů o každodenní práci hasičů.
Přeloženo z němčiny?
Název z obálky
Kartonové listy
Keywords: hasiči; požáry; leporela; publikace pro děti