Dracula - Stoker, Bram, 1847-1912; Makovický, Igor, 1947-2014 (Bratislava TATRAN, 1990)
Vymyslený príbeh upíra z karpatských lesov, plný tajomstva,strachu, napätia a fantastických prízrakov.
Keywords: írske romány (anglicky); horory (romány); magnetofónové kazety