Sibírsky trestanec - Haas, Rudolf; Lacko Ján (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2017)
Dobrodružný román z ďalekého severu.
pre nevidiacich, slabozrakých a inak zdravotne postihnutých