A každý den ptej se devíti lidí : Knížka próz východoněm. a čes. autorů ; Kamila Jiroudková, Hanuš Karlach, Rudolf Toman - Jiroudková, Kamila; Karlach, Hanuš; Toman, Rudolf (Melantrich, 1980)
Kniha je zostavená z 9 poviedok českých a nemeckých autorov.