Lišejníky, mechorosty a kapradorosty ve fotografii - Rabšteinek, Otomar Ing; Poruba, Miroslav Ing; Skuhrovec, Josef Ing (SZN, 1987)
Morfológia a fyziológia lišajníkov, mechorostov a kapraďorostov. Popis a vyobrazenie jednotlivých