Lišejníky, mechorosty a kapradorosty ve fotografii - Rabšteinek, Otomar Ing.; Poruba, Miroslav Ing.; Skuhrovec, Josef Ing. (Praha SZN, 1987)
Morfológia a fyziológia lišajníkov, mechorostov a kapraďorostov. Popis a vyobrazenie jednotlivých
rastlín. Vzťah rastlín k stanovištným pomerom.
17 farebných a 143 čiernobielych obrázkov.
a všetkým milovníkom prírody.
Kniha je určená lesníkom, žiakom lesníckých škôl všetkých stupňov