Ovoce a zelenina ve skle: 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů - Havelková, Marie (Merkur, 1981)
Kniha prináša rady, ako postupovať pri konzervovaní ovocia a zeleniny. V rozsiahlejšej časti nájdete návody a postupy na konzervovanie konkrétnych druhov ovocia a zeleniny.