Strojnícke tabuľky : (Strojnické tabulky) - Bartoš, Josef; Abrhám, Karel; Havlíček, Josef; Kochman, Josef; kolektív autorov (Edícia strojárskej literatúry, 1972)
Strojnícke tabuľky z týchto tematických celkov: matematika, mechanika, technické kreslenie, strojové súčiastky, technológie, termomechanika, výrobné konštrukcie, elektrotechnika...