Strojnícke tabuľky (Strojnické tabulky) - Bartoš, Josef; Abrhám, Karel; Havlíček, Josef; Kochman, Josef; kolektív autorov; Švec, Ľubomír: 1928-1999; Janeková, Milica (Alfa Bratislava, 1972)
Strojnícke tabuľky z týchto tematických celkov: matematika, mechanika, technické kreslenie, strojové súčiastky, technológie, termomechanika, výrobné konštrukcie, elektrotechnika...
Keywords: strojárstvo; tabuľky strojnícke; strojnícke tabuľky; strojníctvo