Jako žena nula : (Come donna, zero) - Fiumi, Luisella: 1924- (Erb - Bílá řada, 1979)
Známa talianska humoristka je podľa svojich vlastných slov okrem manželky, matky a dcéry tiež novinárkou. S humorom opisuje svoje rodinné problémy. Jej rozmarne prezentovaná analýza rodinného spolužitia sa sebeironizujícím názvom "Ako žena nula", ktorá mala veľký úspech u talianskych čitateľov, určite zaujme a pobaví aj našich čitateľov...