Doktor No : (James Bond-agent 007) - Fleming, Ian: 1908-1964; Lancaster-Fleming, Ian: 1908-1964 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1991)
Na Jamajke záhadne zmiznú dvaja agenti britskej tajnej služby. Šéf M posiela na miesto činu Jamesa Bonda, agenta 007, aby vykonal priebežné vyšetrenie. Bond zažije neuveriteľné dobrodružstvá, ale nakoniec víťazí ako vždy.