Diabolská alternatíva : (Devil's Alternativa) - Forsyth, Frederick: 1938- (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1994)
V Diabolskej alternatíve napísanej v roku 1979 rozvíja obľúbený autor Frederick Forsyth politický thriller o terorizme, hroziacej ekologickej katastrofe a vysokej hre o moc.