Brokovnica. Skladačka : (Shotgun. Jigsaw) - McBain, Ed: 1926-2005; Hunter, Evan, pozri Mac Bain (Zenit, 1981)
Kniha obsahuje dva typické McBainove detektívne príbehy. Oba zaujmú svojim realistickým podaním, maximálne účinným a živým štýlom a ostrými pointami, komickými skratkami a napätím, ktoré sa skončí až na poslednej stránke.