Ctihodná žena: Príbeh lásky a pomsty v tieni mafie - Modignani, Sveva Casati: 1938- (Triumf, 1994)
Newyorský novinár Mark Fawcett na potulkách po sicílskom vidieku stretne rehoľnú sestru Annu, v ktorej s úžasom spoznáva Nancy Pertinaceovú, úspešnú advokátku, nedávnu kandidátku na kreslo primátora New Yorku. Prečo sa Nancy vytratila z verejného života? Rozhodne sa presvedčiť rehoľníčku, aby mu poskytla exkluzívny rozhovor...