Neberte stopárov - Peters, Ellis: 1913-1995; Pargeter, Edith Mary: 1913-1995 (Labyrint, 1983)
llis Peters je pseudonym anglickej spisovateľky Edith Mary Pargeter. Typický anglický detektívny príbeh, úsmevný, s neuveriteľnými zvratmi a prekvapeniami, s dvoma pôvabnými postavičkami Willom a Calli, s pestrou paletou anglických zločincov a žien okolo nich, s nočnými prenasledovaniami, bitkami, prestrelkami, trikmi, zradou, jednoducho so všetkým, čím oplývajú tradičnej anglickej detektívky.