Neberte mi dušu : (My soul to take) - Spruill, Steven: 1946- (Remedium, 1996)
Mladá lekárka odhaľuje nepríjemnú pravdu o dôsledkoch jedného lekárskeho výskumu. Potom čo osloví mladú lekárku známy umelec a žiada ju aby mu odoperovala kedysi voperovaný inplantát z mozgu sa ...