Veľký spevník 2 najznámejších ľudových piesní a kolied: spev - keyboard - gitara - kapela - Dobrucký, Vladimír; Hlavajčík, Ján; Krause, Roman (Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2016)
V druhom diele Veľkého spevníka vám prinášame novú kolekciu 146 krásnych ľudových piesní ľ slovenských, moravských a českých ľ a 20 najznámejších vianočných kolied. Ľudová pieseň nás sprevádza celým životom a pri rôznych príležitostiach si každý rád zaspieva.