Nauč ma umierať - Baričák, Pavel Hirax: 1971- 1971- (HladoHlas, 2016)
Príbeh Jakuba, ktorému sa rozpadá manželstvo a dokonca ho stretáva aj vážny zdravotný problém, no napriek tomu vstáva z prachu a verí, že všetko sa obráti na dobré. Autor sa v ňom zameral na silu myšlienky a prijatie rôznych odleskov pozemskej lásky, vzťahov a sexu.