Zborník piesní a zborov pre žiakov 5.-8. ročníka základnej školy - Gálik, Emil; Ružičková, Terézia; Weisser, Ladislav (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1983)
Zborník obsahuje piesne bez sprievodu i so sprievodom rôznych aj ľahkoovladateľných hudobných nástrojov. Pri niektorých piesňach sú uvedené gitarové značky, aby si ich mohli zaspievať a zahrať tí, ktorí ovládajú hru na gitare.