Španielsky milenec : (A Spanish Lover) - Trollope, Joanna: 1943- (Oriens Knižné centrum, 1997)
Bestseller známej autorky. Ľúbostný román zo súčasnosti. Náhle jej pustil ruku, akoby to bol nejaký neosobný predmet a nijako s ňou nesúvisel. To tak. Sem s tým. Som tehotná, Luis, povedala Frances...