Šatka : (The Scarf) - Ourbridge, Francis (Labyrint, 1977)
Detektívka slávneho autora, ktorého detektívky sú známe z televíznych obrazoviek. Typický detektívny príbeh dobrej anglickej školy, dej sa odohráva neďaleko Londýna, ktorý je narušený záhadnou vraždou...