Perfektná mama (The mum hunt) - Rees, Gwyneth; Kantorová-Báliková, Jana: 1951- 1951-; March, Chloe (Bratislava Mladé letá, 2006)
Táto knižka rozpráva o vážnych veciach, o rodine a priateľoch, ale je plná humoru a nečakaných situácií. Jej hrdinke zomrela mama, keď ona bola ešte bábätko. Má síce dobrého otca, ktorého jej spolužiaci závidia, lebo je detektív. Naša hrdinka sa však rozhodne, že mu nájde úžasnú priateľku a sebe s bratom perfektnú mamu.
Pre čitateľov od 9 rokov
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; rodinné príbehy; humoristické romány; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov