Domáce recepty proti rôznym chorobám: Receptúry z babičkinej truhlice : (Hausrezepte gegen alle Krankheiten) - Au, Franziska von (Pre zdravie, 2000)
Možno povedať, že sme sa ocitli v dobe, keď sa opäť vo väčšom meradle vraciame ku tradičnej medicíne a potvrdzujeme tak prospešnosť a šetrnosť prírodných liečiv. Tieto majú častokrát menej nepriaznivých vedľajších účinkov ako súčasné lieky. V predkladanej publikácii nájde čitateľ prírodnú domácu lekárničku pre celú rodinu s receptami starej mamy ľ proti bolestiam hrdla, krvácaniu z nosa, páleniu záhy, lýtkovým kŕčom, lámaniu nechtov a mnoho iných, rokmi overených a účinných prostriedkov proti našim chorobám a boľačkám.