Svet umenia: Od praveku po súčasnosť.. - Dénesová, Monika; kolektív fotografov (Foni book, 2017)
Prejdite sa s nami svetom umenia. Kniha ponúka prehľad najdôležitejších umeleckých smerov v dejinách ľudstva. Začíname pred pravekými jaskynnými maľbami a končíme pri moderných stavbách zo skla a z ocele. Nádherné farebné fotografie dokumentujú krásu umeleckých výtvorov ľudského ducha a rúk.