Jerry a Michael z ostrovov : (Jerry and Michael of the Islands) - London, Jack: 1876-1916 (Mladé letá, 1982)
Jerry z ostrovov a jeho voľne pokračovanie Michael, brat Jerryho. Román zo sveta cvičených zvierat o dvoch psíkoch, írskych teriéroch...