Spoločnosť a životné prostredie : (Obščestvo i okružajuščaja sreda) - Kapica, Piotr Leonidovič: 1894-1984; Frolov, Ivan Timofejevič; Vinogradov, Aleksander; Oldak, Pavel; kolektív autorov (Ochrana prírody, 1978)
Publikácia prináša články ruských autorov písané na rôzne ekologické témy.