Záhrada lží : (Garden of Lies) - Goudge, Eileen: 1950- (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1995)
V jednu júlovú noc v roku 1943 Sylvia privedie na svet počerné dievčatko. V strachu, že bohatý manžel odhalí, že nie je jeho, zamení svoje tmavé dieťa za modrooké blonďavé. Záhrada lží začína...