Denník princeznej 5: Princezná v ružovom: Bonus: Projekt princezná (The Princess Diaries 5: Princess in pink. Projekt princess) - Cabot, Meg: 1967-; Chovanová, Tamara: 1953-; Fabianová, Viera (Ikar Bratislava, 2004)
Mia trávi jarné prázdniny s kladivom v ruke ľ spolu so spolužiakmi a učiteľmi zo školy pomáha postaviť dom chudobnej rodine. Samozrejme, nechýba tam ani Michael... Po prázdninách sa Mia stáva novou posilou študentských novín, zdá sa, že rozhodujúcu skúšku z matematiky zvládne a onedlho jej pribudne braček alebo sestrička. Miiným najtajnejším a najvrúcnejším želaním je stráviť večer s Michaelom na maturitnom bankete. Michaeel však nezdieľa jej nadšenie...
Pre čitateľov od 14 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; próza; Cabot, Meg, vl. m. Patricia Cabot Meggin (americká autorka romantických a nadprirodzených románov pre dospievajúcich a dospelých. Nar. 01.02.1967 Bloomington, Indiana, USA -); americká literatúra - texty; pre čitateľov od 14 rokov