Na lásku sa neumiera 2 : (On ne meurt pas d'amour) - Chabannes, Jacques: 1900-1994 (Členská knižnica Pravda, 1972)
Historický román - voľné pokračovanie románu Milenec kráľovien. Dej sa odohráva v stredoveku, v období vlády francúzskeho kráľa Ľudovíta XII. a Anny Bretónskej. V tomto románe môžete sledovať ďalšie osudy rytiera de La Palice a opäť rôzne mocenské boje a láska...