Na lásku sa neumiera 2 (On ne meurt pas d'amour) - Chabannes, Jacques: 1900-1994; Martinská, Ružena; Rosmány, Karol: 1937-; Škanderová, Lea (Pravda Bratislava, 1972)
Historický román - voľné pokračovanie románu Milenec kráľovien. Dej sa odohráva v stredoveku, v období vlády francúzskeho kráľa Ľudovíta XII. a Anny Bretónskej. V tomto románe môžete sledovať ďalšie osudy rytiera de La Palice a opäť rôzne mocenské boje a láska...
Pokračovanie románu Milenec kráľovien.
Keywords: Chabannes, Jacques (bol francúzsky spisovateľ, románopisec, novinár. * 13.10.1900 Bordeaux, Francúzsko - 16.06.1994 Issy-les-Moulineaux, Francúzsko); romány autorské; historické romány; 15. stor; realistické romány; romány o láske; próza; francúzska literatúra - texty; Rosmány, Karol (slovenský výtvarník, grafik, dizajnér, typograf. * 24.11.1937 Bratislava, Slovensko -)