John Peklo : (John lĺEnfer - Decoin, Didier: 1945- (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1985)
Román John lĺEnfer francouzského originálu autora (nar. 1945), rozvíja príbeh troch vydedencov zo společnosti. Prežívajú krátky úsek života spoločne a stávajú sa svedkami rozpadu základných ľudských hodnot v civilizačnom centre dvadsiateho storočia.