Super komiks 13. díl - Disney, Walt: 1901-1966 (Egmont ČR, 2012)
A je tu nové číslo Super komiksu. * Nájdete v ňom príbeh Superkačera a jeho detkej pomocníka a dozviete sa tiež, čo sa stalo na kulinárske výprave za mayonskými vajciami alebo čo zažili Káčeri počas cesty po vikingských stopách. V ďalšom príbehu sa situácia v Kačerove poriadne zamotá, keď sa starostom stane jeden z Rafan. A čo potom, keď si strýko Držgroš, káčer Donald a Daisy navzájom vymenia oblečenie !?