Sesterské puto (Between Sisters) - Hannah, Kristin: 1960- 1960-; Zrubáková, Martina; Fabianová, Viera; Holková, Jana (Bratislava Ikar, 2004)
Meghann Dontessová musela pred mnohými rokmi urobiť zásadné rozhodnutie a stratila všetko, vrátane lásky svojej mladšej sestry Claire. Meghann preto nedôveruje nikomu, až kým nestretne svojho osudového muža. Aj Claire sa po prvýkrát zaľúbi a na svoj sobáš pozve staršiu sestru, ktorú nevidela vyše dvadsať rokov. Dokážu prekonať vzájomné odcudzenie a stmeliť rodinu?
Keywords: romány autorské; realistické romány; romány o láske; romány pre ženy; próza; americká literatúra - texty