Moara: O čom všetkom je láska : o čom všetkom je láska- - Svátková, Vlastina: 1982- 1982- (Metro Media, 2010)
Moara s podtitulom O čom všetkom je láska... je kniha vlastných zážitkov niekoľkoročnej cesty životom mladej autorky s pozoruhodnými filozofickými zamysleniami, reminiscenciami a porovnaniami, ktoré čitateľa neustále držia, aby doslova hltal slová a neodtrhol sa od knižky, kým ju neprečíta celú.