Tajomstvo Lamanšského kanála 1: Inšpektor French : (Mystery in the Channel) - Crofts, Freeman Wills: 1879-1957; Bottová, Eva (Zelená knižnica, 1967)
Detektívka s hlavnou postavou inšpektorom Frenchom. Medzi Anglickom a Francúzskom premáva parník a na jeho palube je mnoho dovolenkárov. Istého dňa objavia opustenú prepychovú jachtu s príšerným nákladom...