Zažeň tiene noci : (Conguer the Night) - Drake, Shannon: 1953-; Graham, Heather Pozzessere: 1953- (Ikar, 2003)
Mladý škótsky šľachtic Arryn Graham sa chce pomstiť bezohľadnému Kinseymu Darrowovi za krvavé zločiny proti škótskym rebelom tým, že vyhlási Darrowovu nevestu Kyru za svoju.Dlhovlasá kráska so smaragdovozelenými očami však rozhodne nemieni hrať len úlohu obyčajného pešiaka. Smelý rytier si ju podmaní a Kyra ochotne prijíma jeho neskrotnú vášeň, hoci vie, že sa tým dostáva na zoznam kráľových nepriateľov. Preto sa ocitne na úteku ako vyhnanec, ktorého po dolapení čaká slučka, ak sa Arrynovi nepodarí ju zachrániť svojou odvahou a naplniť svoju smädnú dušu láskou.