Hry 2: Domov bábok. Strašidlá.. - Ibsen, Henrik: 1828-1906 (Edícia Svetových klasikov, 1958)
Dom bábik je hra nórskeho spisovateľa a dramatika Henrika Ibsena napísaná v roku 1879. V tom istom roku bola prvýkrát uvedená v Kráľovskom divadle v Kodani. Ibsen napísal Domov bábik dva roky po hre Opory spoločnosti.