O zakliatej žabe: Slovenské ľudové rozprávky v podaní Ondreja Sliackeho - Sliacky, Ondrej: 1941- (Klub mladých čitateľov, 1988)
Kniha obsahuje 6 slovenských klasických ľudových rozprávok, prerozprávaných Ondrejom Sliackym.