Fantastická 12/1: Výzva: Keď jeden hrdina nestačí : (The Magnificent 12: The Call) - Grant, Michael: 1954- (Fragment, 2012)
Dvanásťročný Mack MacAvoy trpí priemernosťou. Vyzerá priemerne, priemerne sa učí a jeho priemerní rodičia si ho ledva všimnú. Naraz však Mackov život obráti naruby tritisíc rokov starý muž Grimluk, ktorý sa z ničoho nič objaví u nich v kúpeľni. Správa o existencii Fantastickej 12 Macka zaskočí. Čas však beží a zlé sily sa prebúdzajú. Je len na Mackovi, aby našiel ostatných jedenástich členov tímu, pretože iba Fantastická 12 môže poraziť zlú moc.