Panáčik v piesku : (Monigote en la arena) - Devetach, Laura Maria: 1936- (Zlatý kľúčik, 1984)
Obsahuje rozprávky o panáčiku v piesku, slon zaberie veľa miesta, príbeh o myške, veža z kociek a ďaľšie...