Ilustrovaný atlas sveta pre budúce storočie - Schneider, Anna; Ivillová, Laura; Madsen, Chris; Renneová, Rebecca; Turner, Brian; Chisholm, Michael (Reader's Digest Výber, 2002)
Atlas je zdrojom informácií o Zemi a vesmíre. Nedozviete sa tu len to, ako vyzerá napríklad juhoamerický dažďový les, ale aj aké zvieratá v ňom žijú, aké rastliny v ňom rastú a prečo je taký dôležitý pre životné prostredie na celom svete. Na 32 stranách nájdete aj najdôležitejšie údaje o všetkých štátoch sveta, od tých najväčších až po tie celkom malé. Ak sa zaujímate o usporiadanie vesmíru, môžete nahliadnuť do najvzdialenejších preskúmaných oblastí.