Nevada: Príbehy z divokého západu : (Nevada) - Grey, Zane: 1872-1939 (Western, 1991)
Volali ho Nevada, na meno sa zabudlo. Ako chlapec patril medzi brutálnych a zlých ľudí. Túžil po spravodlivosti a pomste.S novou identitu si vytvoril novú povesť, ale staré problémy a starí nepriatelia ho prenasledovala kdekoľvek, kam išiel. Nevada bol pokojný typ, ktorý by radšej tvrdo pracoval pre lepšie časy. Profesionál na koni a s lanom, strieľal rýchlo a rovno. Keď sa dostal bližšie k žene, ktorú miloval, gang všetko ohrozil.