Pohyblivá ohrada: Príbehy z Divokého západu : (The Drift Fence) - Grey, Zane: 1872-1939 (Western, 1991)
Dej románu sa odohráva ďaleko na hraniciach Utahu v dedine Cottonwoods, kde krásna Jane Withersteenová chce sama rozhodovať o svojom živote...