Slovník slovenského jazyka II. diel L-O - Peciar, Štefan: 1912-1989; kolektív autorov (Slovenská akadémia vied, 1960)
Druhý diel /l-o/ výkladového slovníka slovenského jazyka, ktorý vysvetľuje v akých významoch a významových odtieňoch sa jednotlivé slová v slovenčine používajú a ukazuje v akých spojeniach sa vyskytujú, zachytáva frazeológiu a odbornú terminológiu. Má charakter normatívnej jazykovej príručky....