Slovník slovenského jazyka III. diel P-R - Peciar, Štefan: 1912-1989; kolektív autorov (Slovenská akadémia vied, 1963)
Tretí diel /p-r/ výkladového slovníka slovenského jazyka, ktorý vysvetľuje v akých významoch a významových odtieňoch sa jednotlivé slová v slovenčine používajú a ukazuje v akých spojeniach sa vyskytujú, zachytáva frazeológiu a odbornú terminológiu. Má charakter normatívnej jazykovej príručky.....