Vesmírne hry: Kubánske vedecko-fantastické poviedky - kolektív autorov (Stopy, 1987)
Spisovatelia v týchto príbehoch naplno využívajú svoju bohatú fantáziu. Je tu predstava ľudí a život v budúcnosti, keď cestovanie na vzdialené planéty bude celkom bežné a deti sa budú bežne hrať vo vesmíre a poznávať prírodu iných planét.