Slovník slovenského jazyka IV. diel S-U - Peciar, Štefan: 1912-1989; kolektív autorov (Slovenská akadémia vied, 1964)
Štvrtý diel /s-u/ výkladového slovníka slovenského jazyka, ktorý vysvetľuje v akých významoch a významových odtieňoch sa jednotlivé slová v slovenčine používajú a ukazuje v akých spojeniach sa vyskytujú, zachytáva frazeológiu a odbornú terminológiu. Má charakter normatívnej jazykovej príručky....